Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.
Razem produkty:
Dostawa:  Do ustalenia
Razem

OLEJ Z CZARNUSZKI 100 ML


16,99 zł brutto

OPIS PRODUKTU

OPINIA KLIENTÓW(0)

OLEJ Z CZARNUSZKI

MASA NETTO : 100ML

Olej z czarnuszki to naturalny, czysty, tłoczony na zimno olej z najlepszej Egipskiej czarnuszki. Posiada szerokie zastosowanie w medycynie niekonwencjonalnej oraz w kuchni. W swoim składzie zawiera substancje o charakterze zdrowotnym i kosmetycznym, pielęgnacyjnym.

Skład : 100% tłoczony na zimno olej z czarnuszki

Zastosowanie : dodatek do sałatek

Kraj pochodzenia : Egipt
Dystrybucja: Trzy Ziarna Sp. z o. o

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

OLEJ Z CZARNUSZKI 100 ML

OLEJ Z CZARNUSZKI 100 ML


Darmowa
wysyłka

już od 250 zł

Nie wiesz
co wybrać

napisz sklep@sklepkokos.pl
Najnowsze posty na instagramie

KATEGORIE